HiYoga Strong

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

HiYoga Strong er en av våre signaturtimer utviklet for deg som søker ren fysisk utfordring innenfor rammene av yoga, og for deg som ønsker å fordype deg teknisk i noen av de mer avanserte yogastillingene. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

I denne timen fokuserer vi på balanseøvelser og styrkeøvelser med repetisjoner og dynamiske, lekne bevegelser. Vi tar oss tid til å lære utfordrende stillinger grundig. Vi bygger styrke i nøkkelområdene, særlig kjernemuskulaturen, for å forebygge skade, skape mer fysisk frihet og gjøre kroppen kvalifisert for mer avanserte bevegelsesmønstre. Når vi utvikler kroppen vår følger bevisstheten etter.

Disse timene inspirert av Movement-kulturen, bevegelsesterapi og yoga teknikk workshops. Her handler det om å lære om deg selv og din kropp gjennom morsomme og utfordrende øvelser.

*HiYoga inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). Her kan du oppgradere medlemskapet ditt.

Relatert HiYoga klasse

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Gentle Flow

For å kunne booke denne timen må du oppgradere ditt medlemskap med HiYoga.Gentle Flow er den roligste av våre Flow-klasser, og en alternativ og tilgjengelig måte å få glede av dynamisk yoga på.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem