HiYoga Strong

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

HiYoga Strong er en av våre signaturtimer utviklet for deg som søker ren fysisk utfordring innenfor rammene av yoga, og for deg som ønsker å fordype deg teknisk i noen av de mer avanserte yogastillingene. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

I denne timen fokuserer vi på balanseøvelser og styrkeøvelser med repetisjoner og dynamiske, lekne bevegelser. Vi tar oss tid til å lære utfordrende stillinger grundig. Vi bygger styrke i nøkkelområdene, særlig kjernemuskulaturen, for å forebygge skade, skape mer fysisk frihet og gjøre kroppen kvalifisert for mer avanserte bevegelsesmønstre. Når vi utvikler kroppen vår følger bevisstheten etter.

Disse timene inspirert av Movement-kulturen, bevegelsesterapi og yoga teknikk workshops. Her handler det om å lære om deg selv og din kropp gjennom morsomme og utfordrende øvelser.

Relatert HiYoga klasse

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Gentle Flow

For å kunne booke denne timen må du oppgradere ditt medlemskap med HiYoga. Gentle Flow er den roligste av våre Flow-klasser, og en alternativ og tilgjengelig måte å få glede av dynamisk yoga på. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem