Aktuelt

Her vil du finne praktisk informasjon og meldinger fra administrasjonen.

Barnebursdag 

Ta med deg barna direkte fra skolen og gjennomfør en super morsom og aktiv bursdagsfeiring hos oss! Vi har normalt kapasitet mandag-torsdag mellom 14.00-17.00. Vi kan legge til rette for bespisning (du må ha med mat selv), ulike aktiviteter ledet av våre dyktige badeverter. Kontakt roa@sats.no for mer informasjon.

Familiemedlemskap

Vi ønsker å tilby gode medlemskap til alle, inkludert familier. For mer info om tilbud på medlemskap, kontakt roa@sats.no.

Vil du lære å svømme?

Ønsker du å bli en bedre svømmer? Eller har du en sønn/datter som har behov for å bli trygg i vann, og lære å svømme? Vi har flere Personlige trenere som har meget god kompetanse og erfaring innenfor alle områder av svømmeopplæring og svømmetrening. Undervisningen foregår hovedsakelig individuelt eller parvis, men vi kan også tilrettelegge for mindre grupper. Kontakt roa@sats.no for mer informasjon.

Driftsmelding

Alle anlegg fungerer optimalt. Velkommen!

16 års aldersgrense i vår velværeavdeling!

Barn fra 2 til 16 år har tilgang til velværeavdelingen lørdager 09:00-15:00 og søndager 10:00-16:00

Transport/parkering

T-bane linje 2 stopper like ved senteret. Hopp av på Røa. Tar du bilen, er det parkering i eget parkeringshus som driftes av eksterne, mot betaling.

Gjenglemt tøy på Røa Bad

Gjenglemt tøy oppbevares i egen beholder. Tøy som ikke har blitt hentet innen tre uker blir donert bort til Fretex.

Skolesvømming

Vi har avtale med Oslo kommune, som får disponere deler av anlegget til svømmeundervisning for elever som kommer fra skoler i området. Skolesvømming foregår mandag-onsdag 08.30-12.30 og torsdag 09.30-12.30

Kurs

SATS er stolt over å kunne tilby svømmekurs for barn, siden høsten 2017. Den lange kystlinja vår gjør at mange av oss oppholder oss nær sjø og vann. Da er svømmeferdighetene avgjørende for at både små og store skal føle seg trygg nær og i vannet. Kravene til svømmeferdigheter i skolen skjerpes, og det er generelt stort fokus på svømmeopplæring og trygghet i vann.

Gjester med funksjonsnedsettelse

SATS Røa Bad er tilrettelagt for funksjonshemmede.

Hygiene

Vi har det beste renseanlegget og tar jevnlige vannprøver.

Reglement

Vi ønsker at alle skal få en god opplevelse hos oss. Bli kjent med våre trivselsregler her.

Butikk

Vil du oppgradere badedrakten eller kanskje du trenger litt påfyll? Vi har også en liten butikk.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem