HiYoga tilbyr hele spekteret av opplevelser, for alle som ønsker å gå dypere inn i yogaens oppbyggende univers.

HiYoga tilbyr hele spekteret av opplevelser, for alle som ønsker å gå dypere inn i yogaens oppbyggende univers.

HiYoga-timer

På HiYoga kan du gjøre yoga i rolige og tilpassede lokaler for yoga. Alle instruktører som underviser er sertifiserte og erfarne yogalærere. Du kan velge mellom mange forskjellige timer og type yogaklasser. Både svært fysisk yoga til den rolige og restorative yoga. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Er yoga noe nytt for deg?

Da vil du passe rett inn her hos oss på HiYoga. Vi har flere timer som er godt tilpasset nybegynnere og deg som gjerne vil prøve deg frem. Vi anbefaler deg HiYoga Basics, en enkel time som gir deg innføring i de grunnleggende yogastillingene og teknikkene vi bruker i yoga.

Du kan også prøve deg på HiYoga Recover eller Gentle Flow, begge disse klassene er enkle og fine å begynne å lære seg yoga med. Velg deg ut en time fra timeplanen vår, og møt opp 15 min før timen begynner. Da rekker vi å registrere deg, og du får skiftet og rullet ut matten din før timen begynner.

Hvilke klasser på hiyoga er tilpasset nybegynnere?

HIYOGA BASIC

I denne klasses presenteres stillingene i sine tradisjonelle kategorier: stående, sittende, liggende, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger og enkle opp-ned stillinger. Vi blir godt kjent med solhilsen, som ofte er kjernen i en dynamisk praksis.

HIYOGA RECOVER

Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse.

GENTLE FLOW

Gentle Flow er den roligste av våre Flow-klasser, og en alternativ og tilgjengelig måte å få glede av dynamisk yoga på.

ASHTANGA LEDET TIME

I en ledet Ashtanga-time går vi gjennom den første serien, med nødvendig instruksjon underveis. Serien innledes med solhilsener og fortsetter med stående og sittende stillinger, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger og opp-ned stillinger.

HOT YOGA CALM

Denne timen passer fint for deg som ønsker rolige bevegelser og myk pust uten å presse kroppen i et varmt rom.

HATHA YOGA

I en Hatha klasse lærer vi de grunnleggende fysiske øvelsene i et rolig tempo – stående, sittende, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger, balanseøvelser og opp-ned stillinger. Vi fokuserer på trygg utførelse av stillingene, korrekt justering underveis og riktig bruk av utstyr

MEDIYOGA

Når vår verden stadig blir mer stressende, behøver vi hjelp for å skape en bedre balanse i vårt liv og i vår hverdag. Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden.

Våre instruktører

Våre instruktørene vil hjelpe deg og legge alt til rette for at du den beste opplevelsen. Før, under og etter din yogapraksis. HiYoga har erfarne og sertifiserte yogalærere. Alle lærere du møter er utdannet innenfor den yogaretningen de underviser.

Våre instruktører har glødende interesse for yoga og tar yogaundervisning på alvor. De har en stor evne til å motivere og engasjere studentene sine. Både nybegynnere og erfarne yogier er velkomne!