Outdoor Zumba har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Zumba er danseklassen med hete rytmer og svingende hofter. Her trener du kondisjon, balanse og fleksibilitet, samtidig som du har det gøy på dansegulvet.

Dette er danseklassen som kombinerer kondisjonstrening, balanse og fleksibilitet med herlige latinamerikanske rytmer som får hvem som helst til å ville svinge på hoftene. I disse gruppetimene danser du til en forutbestemt koreografi som ledes av en instruktør. For å skape variasjon byttes koreografien ut etter noen måneder. 

ZUMBA TRENER OGSÅ HJERNEN!

Dans gir en god treningseffekt på hele kroppen, også på hjernen ettersom Zumba krever at du må lytte til musikken og oversette de musikalske intrykkene til bevegelse. Det innebærer også at du må lære deg trinn og bevegelser, noe som gir hjernen litt å bryne seg på.

Det har faktisk vært gjort forskningstudier som viser at dans påvirker intelligensen positivt, og den økte hjerneaktiviteten er også bra for kroppen. De såkalte neuromuskulære synapsene holder seg friske når du bruker hjernen til å danse og det styrker båndet mellom muskler og nerver, som igjen bidrar til at musklene holder seg sterke. Det er vinn-vinn-vinn!

Zumba handler om koordinasjon, balanse og glede! Det gir deg en mer komplisert, men også mye morsommere aktivitet sammenlignet med å bare trene i studio der du bare trener en og en muskelguppe om gangen

handlar om koordination, balans och gledje. Det blir en mer komplex, men samtidigt roligare aktivitet jämfört med att träna på gym där man tränar en muskelgrupp åt gången.

Vær smart - kast deg ut i rytmene sammen med oss! 

 • Kondisjon
  3/4
 • Styrke
  0/4
 • Fleksibilitet
  1/4
 • Balanse
  1/4
 • Intensitet
  3/4
 • Koreografi
  3/4