10 grunner til å velge SATS

Ser du etter sted å trene, men føler at det er vanskelig å velge? Her er 10 grunner til å velge Nordens største treningskjede, SATS.
Julie Hvidsten
Kategori
Treningstips

1 Fleksibilitet

Fleksibilitet er et viktig nøkkelord. Hos SATS står du fritt til å velge. Du kan skreddersy et medlemskap som passer for dine treningsbehov, slik at du kun betaler for det du bruker.

2 Online Trening

Online Trening er gruppetimer på nett som du kan spille av når du vil hvor enn du befinner deg. Til tross for at du ikke har tilgang til et av våre senter, kan du altså alltid trene med SATS så lenge du har tilgang til en skjerm & internett. 

3 Barnepass

Vi passer barna mens du svetter. Hos oss får deltatt på favorittgruppetimen, løpt de slitsomme intervallene eller tatt deg skikkelig ut med en styrkeøkt mens barna dine er i god behold. 

4 Profesjonelle ansatte på plass

Sentrene våre er alltid bemannet. Våre resepsjonister ønsker deg velkommen med et stort smil om munnen og hjelper deg gledelig med alt du lurer på. Kanskje trenger du hjelp med treningen? Da har vi PTer som mer enn gjerne ønsker å hjelpe deg. For ikke å glemme våre dyktige instruktører som gjør hver eneste økt ekstra motiverende - selv på dager hvor det kjennes ekstra tungt.

5 Variert klientell

Er du morgenfulg eller dovendyr? Student, yrkesaktiv eller pensjonert? Vi åpner tidlig om morgen og stenger sent på kveld for at du skal kunne legge opp treningsdagen din slik du ønsker. Hos oss trives absolutt alle aldersgrupper, så her passer du inn om du så befinner deg midt i studieløpet, er godt plassert i arbeidslivet eller om du har gått av med pensjon.

6 Oppdatert på treningstrender

SATS er opptatt av å være oppdatert. Derfor har vi varierte treningskonsepter til deg som ønsker det lille ekstra. Jeg snakker selvfølgelig om de unike treningskonseptene våre -

7 Eget redaksjonelt magasin

I SATS Magazine finner du tips til alt fra hvordan du skal forberede deg optimalt til et løp, til sunne og smaksrike oppskrifter og ikke minst et stort utvalg av inspirerende artikler som får deg til å ville ta treningen til et nytt nivå.

8 Alltid i nærheten

Det finnes mange SATS-sentre i Norge, Sverige og Finland, slik at du har tilgang til å trene om du besøker familien på andre siden av landet eller er på jobbreise i våre naboland.

9 Enormt utvalg av gruppetimer

For bare 100 kr får du tilgang til et enormt utvalg av gruppetimer. Pakken inkluderer alt fra cycling, løpetimer, dansetimer, cardiotimer i sal, styrketimer i studio og mye mer. Hva med å bytte ut to morgenkaffer fra baristaen i løpet av måneden med gruppetimer på SATS for samme beløp?

10 Fleksibel medlemsskapsmodell

Hos SATS kan du skreddersy medlemsskapet ditt, ut fra hvordan, hvor og når du vil trene, og kun betale for den treningen du ønsker.

Sjekk her hva som passer for deg, eller be om hjelp på senteret.

Vil du komme i gang, men er litt usikker på hva som passer best for deg? Sjekk alle våre tilbud, skreddersydd i forhold til hva du ønsker å oppnå med treningen.