Hvorfor løper jeg?

Jeg får spørsmålet stadig vekk. Hvorfor løper du? Og da blir jeg litt svar skyldig. For det finnes ikke et kort og enkelt svar på spørsmålet. Det finnes ikke én enkel grunn.
Runar Sæther
Master trainer Indoor Running, SATS
Kategori
Treningstips

Jeg elsker å løpe. Det spiller ingen rolle om det er i by eller på sti, om det er langt eller kort. Jeg elsker friheten det gir å løpe i fjellet. Like mye som jeg elsker å pushe meg selv på tredemøllen mens jeg kikker på byen som våkner til liv utenfor vinduet på SATS Nationalteatret.

Jeg elsker enkeltheten i det å løpe. Det er deg og et par løpesko, du kan løpe overalt. Det krever så lite.

Å løpe tar frem det beste i meg. Det gir meg glede og overskudd og det gir meg tid for meg selv. Det handler om mestring, om opplevelser og utfordringer. Det handler om meg mot meg selv – ingen andre.

Å løpe betyr felleskap. Vi løper side om side på tredemøllen. Samme 45/15 økt, men med ulike mål og forutsetninger. Vi gjør det sammen selv om vi løper hver for oss.

Jeg elsker å konkurrere, kjenne adrenalinet flomme gjennom kroppen i minuttene før startskuddet går. Jeg tester mine egne grenser. Det får fram det beste i meg.

Jeg elsker å se andre finne gleden i å løpe. Å se entusiasmen vokse i takt med at man mestrer noe nytt. Jeg elsker å hjelpe andre med å nå sine mål. Se smilene og kjenne på den positivite atmosfæren på en Outdoor Running time. Og det spiller ingen rolle om det er øsende regnvær eller om solen skinner fra en knallblå himmel.

Så hvorfor løper jeg? Jeg løper fordi jeg kan.

Er du en løper, eller ønsker du kanskje mer informasjon om hvordan du kan få bedre kondisjon? Vi har gjort det enkelt for deg og samlet alle våre treningstilbud for deg som ønsker å få bedre kondisjon.