Alene ville jeg ha vært lat

Mari liker utfordrende gruppetreningsøkter og henter energi fra de andre deltakerne.
SATS
Kategori
Treningstips

– Ingen slappe treningsøkter, sier hun når hun får spørsmål om favoritt-timene sine. Mari trener på SATS og går gjerne på gruppetimer. – Jeg går på så tøffe timer som mulig, og det er bra stemning.

Mari, som har drevet med gruppetrening i flere år, sier at Powerstep og Love2Dance er blant hennes favoritter. Hun har ingen spesielle mål når det gjelder prestasjoner eller utseende, men det viktigste er å holde grunnkondisjonen oppe. Hun synes også at treningen har stor påvirkning på humøret hennes.

Gruppetrening gir glede og energi

– Følelsen av eufori er fantastisk. En av de største grunnene til å trene, er å få oppleve den. Mari synes gleden smitter like mye fra treningskameratene som fra instruktøren.

– Det er inspirerende å gjøre det sammen. Alene ville jeg ha vært lat. Når du tror du ikke orker mer, inspirerer instruktøren deg til å hoppe høyere og slå hardere. Det kan være enorme forskjeller i energinivået hvis instruktøren virkelig får alle til å gi alt!

Gruppetreningsinstruktør Irina Nordström leder en del timer og husker Mari helt fra begynnelsen av karrieren som instruktør.

– Mari kommer alltid dit med et bredt smil og setter i gang med glad og effektiv trening, for eksempel Powerstep – akkurat som de andre deltakerne på timene mine. Svetten, ropene og ansiktsuttrykkene forteller at nå gir vi jernet.

Ble du inspirert av Mari, og lurer du på hvordan du kan trene effektivt og bli enda sterkere? Vi har gjort det enkelt for deg og samlet mange av våre treningstilbud for deg som ønsker å bli sterkere.