Personlig Trener

Våre personlige trenere pusher, motiverer og veileder deg - slik at du får best mulig utbytte av treningen.

Kjøp PT pakke
Logg inn

Tren med PT - Få belønning!

Å trene med personlig trener er en investering i helsen din, og booster treningseffektene. Vi ønsker å gi deg ett ekstra PT-klipp når du fullfører 4 PT-timer i perioden 01.08 - 31.08.

Hva inneholder en PT time?

Timene med personlig trener tilpasses deg, ditt nivå og det som trengs for å nå dine mål på dine premisser. Det kan variere fra å få spesialsydd og kjøre gjennom et treningsprogram, prøve ut øvelser, oppfølging av resultater, pushing til neste nivå eller kostholdsveiledning. Alle kan bruke en personlig trener og du bestemmer selv hvordan, når og hvor ofte.

personal training

Prøvetime med personlig trener!

En god start er viktig for alle - derfor har du en gratis PT prøvetime inkludert i ditt medlemskap. En prøvetime med PT kan være så mangt og kan tilrettelegges slik du ønsker det. Du kan blant annet få veildening, gjennomgang av apparater, kartlegging av mål eller hjelp til å finne et treningsprogram som passer for deg – helt uten forpliktelser! En prøvetime med personlig trener hjelper deg på veien uansett hvilket nivå du er på - og du kan velge fritt om du vil fortsette eller ikke.

SATS PT

Hvorfor PT?

  1. Treningen din blir skreddersydd basert på dine behov og målsetninger

  2. Du får hjelp med å sette opp gode, realistiske mål og en konkret plan for hvordan oppnå dem

  3. Du når målene raskere

  4. Mindre risiko for å pådra deg skader og overbelastninger

Få ting som føles bedre enn å kjenne fremgang og at man kommer i bedre form. En PT fra SATS er en profesjonell treningspartner som hjelper deg kartlegge og nå dine mål. Uansett hvor mye treningserfaring du har fra før av, vil trening med en personlig trener ta din trening til et nytt nivå. Trening med PT er en bedre vei til målet og vi lover deg - Trening med PT gir resultater.

Personal Trainer opettaa ja kannustaa

Kom i gang med PT

Våre personlige trenere er de beste innenfor sitt felt og treningen blir skreddersydd mot dine mål og målsetninger. Om du er på Silver-Reward nivå eller høyere får du årlig en rabattkupong på valgfri PT pakke!

Kjøp PT pakke