ABSolution

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Er du ute etter skikkelig tøff trening av kjernemuskulaturen? Da er ABSolution riktig økt for deg. I løpet av 30 minutter gjennomfører du tidsintervaller med høy intensitet og med nye, spennende øvelser.

I ABSolution fokuserer du bare på å trene kjernemuskulaturen med høy intensitet og innovative øvelser. Du trener i tidsintervaller når du skal gjennomføre så mange repetisjoner som mulig. En sterk kjernemuskulatur hjelper deg ikke bare hvis du vil løfte tyngre på treningssenteret eller løpe fortere – du får også bedre holdning og minimerer risikoen for smerter i rygg og nakke som følge av svak muskulatur.  

Relatert trening

Core

En 30 minutter lang treningsøkt med fokus på kjernemuskulaturen. Her får du de riktige forutsetningene for en flat mage, sterk korsrygg og god kroppsholdning.

Kompletterende trening

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening