ABSolution

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

ABSolution er en tøff styrketime på 30 minutter hvor vi trener kjernemuskulaturen. Dette er en time med høy intensitet, tidsintervaller og sporty øvelser. Perfekt for deg som allerede trener andre former styrke. Bli med og bli sterkere!

ABSolution utfordrer deg med høy intensitet og tøffe øvelser for kjernemuskulaturen. 

Gjennomføring

Timen inneholder en 5 minutters oppvarming og en 25 minutters hoveddel hvor målet er å gjennomføre så mange repetisjoner som mulig i gitte tidsintervaller. Du trener på din egen plass i salen og behøver kun en matte. En sterk kjernemuskulatur hjelper deg hvis du har som mål å løfte tyngre under styrketrening i studio eller generelt møte hverdagsaktiviteter med en sterkere mage og rygg.

Hvem passer timen for?

Absolution passer for deg som allerede trener andre styrketimer på SATS, trener styrketrening i studio eller søker en utfordring for både styrke og intensitet.

Timen holdes I gruppestreningssal
Varighet 30min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Core

Core er en 30 minutters styrketime med øvelser for kjernemuskulaturen. Du bygger en sterkere mage og korsrygg som gir deg gode forutsetninger for både tung styrketrening og hverdagsaktiviteter. I denne timen bruker du primært egen kroppsvekt og timen passer for alle som ønsker sterkere kjernemuskulatur.

Kompletterende trening

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem