TRX - Slyngetrening i gruppe

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Tren hele kroppen ved hjelp av TRX-bånd! I denne økten bruker du din egent egen kroppsvekt til å skape motstand. En funksjonell økt for både nybegynnere og erfarne mosjonister.

Slyngetrening er en morsom treningsform der du bruker din egen kroppsvekt som motstand. Du har dermed mulighet til å justere motstanden etter din egen fysiske tilstand. 

I en gruppetime med TRX-/bånd trener du styrke, fleksibilitet, balanse og utholdenhet i funksjonelle øvelser under kyndig instruksjon fra instruktør. Fokuset til instruktøren er å hjelpe deg å finne riktig belastning og riktig teknikk, samt å gi alternativer om det er øvelser du ikke får til.

Hvorfor fungerer slyngetrening så godt?

Slyngene gjør at kroppen føles ustabil og du må jobbe med kjernen for å ha kontroll og kvalitet på bevegelsene. Du har ikke de samme faste bevegelsesmønstrene som du har i vanlige treningsapparater og det gjør at mage- og ryggmusklene virkelig må jobbe for å holde kroppen i riktig posisjon. Dette gir en veldig god treningseffekt.

slyngetrening

Slyngetrening kan du også gjøre hjemme via vår TRX online training video. Vi anbefaler gjerne å ta en gruppetime også slik at våre instruktører kan korrigere eventuelle feilbevegelser og gi deg litt råd om teknikk.

Du får kjøpt TRX-bånd og treningsmatter på treningssenteret eller i din lokale sportsbutikk.

Relatert trening

Prformance™ Strength

Press styrken til det maksimale. Øvelsene i Prformance™ Strength hjelper deg å bli så sterk som mulig. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening