Maria Myrland

Maria Myrland

Treningsfilosofi: “Hvis du ikke setter av tid til god helse med trening nå, må du sette av tid til sykdom senere”.

Kontakt meg: Maria.Kristin.Myrland@sats.no

Jeg har jobbet som instruktør i SATS og ELIXIA siden 2005, og på mitt tiårsjubileum ønsket jeg å øke kompetansen ved å bli Personlig Trener. Jeg begynte studiet i 2015, fikk et opphold grunnet svangerskap og permisjon, og tok ferdig utdannelsen i 2019. Jeg elsker å trene mennesker! Som instruktør gjennom mange år så jeg ofte gleden i øynene til medlemmene som fikk mestringsfølelse, og med et brennende ønske om å kunne bidra til å nå individuelle mål ble jobben som PT noe som definitivt gir meg glede. Lykkes du, lykkes jeg, og sammen skal vi nå ditt mål!

Jeg har diagnosen Fibromyalgi, og derfor har jeg valgt å fordype meg innenfor revmatiske lidelser og ledd-og-muskel problematikk. I tillegg har jeg erfaring fra og fordypet meg innenfor trening under svangerskap, trening for eldre, opptrening etter skade og tiloasset trening til kroniske lidelser. Har også en forkjærlighet for fleksibilitet og bevegelighetstrening.

Husk at det viktigste er at vi skal ha en hverdag vi mestrer med en helse som er optimal til eget bruk!

GRUNNUTDANNING

  • Personlig Trener via Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

VIDEREUTDANNING

Shape Up, Bootylicious, 21 minutes, HIIT, Crosstraining, Cycling, Running, Power Step, Power, Strength&Core, ABSolution, SatsDans, Høypuls, Cardio Energy, Bodypump, Body for Life, Groovy Pilates , Senior Pulse, Senior Strength, Flexibility, Pure Strength, Core.

Vårt utvalg