Dagny Holmslet Astad

Dagny Holmslet Astad

Treningsfilosofi: "Trening skal være kjekt men det er ikke en selvfølge for alle. Å komme i gang og gjøre en livsstilsendring tar tid. Jeg kan hjelpe deg, vise vei og heie på deg sånn at du også mentalt kan finne frem den dosen med selvdisiplin som er viktig for å kunne gjøre trening til en del av livet ditt."

Kontakt meg: dagny.holmslet.astad@sats.no

Jeg har jobbet med fysisk aktivitet og helse i mer enn 20 år og har bred erfaring både som personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Har også jobbet som lærer innen idrett og kroppsøving.

Jeg vet hvor utfordrende det kan være for de fleste å komme i gang med trening. Jeg har mange kunder som jeg har fulgt over flere år og den største gleden er å se fremgang og få tilbakemelding om at trening virkelig hjelper og gir så mye til den enkelte.

Jeg har tidligere vært idrettsutøver men har hatt utrolig stor glede av å være mosjonist og holde meg i form etterpå, kjenne på kroppen at den fungerer godt, og også lære å takle motgang med skader og plager. Ikke gi opp, men fortsette treningen selv om det enkelte ganger kan være en litt kronglete vei til målet.

Jeg er veldig klar for å hjelpe deg, hvis du vil!

GRUNNUTDANNING

  • Cand. mag innen Idrett og Psykolog -  NIH
  • Personlig Trener -  NIH
  • Gruppetrningsinstruktør -  SAFE Education

Vårt utvalg