Gruppetrening er svært populært og det er ikke uten grunn! På gruppetreningstimer er det bare å møte opp - våre instruktører setter opp treningsplanen for deg. Vi har timer med og uten koreografi, for nybegynnere og de mer erfarne.

Har du ikke testet gruppetrening før eller er det lenge siden sist? Vi anbefaler deg å hoppe ut i det! Intensiteten styrer du selv ut i fra ditt utgangspunkt. Book gruppetime her.

Dette er topp 5 mest populære timer hos oss:

Gruppetimer for alle

strength training

Styrketreningstimer

Vi har et stort utvalg timer som utfordrer deg og gjør deg sterkere! Finn dem her. Trenger du litt inspirasjon? Få påfyll her.

Yoga Flow

Yogatimer

Glad i yoga? Vi har et stort utvalg av yogatimer, fra rolig Yin-yoga til Yoga for athletes, eller hva med å teste ut hot-yoga? Finn utvalget her. Trenger du litt inspirasjon? Få påfyll her.

Running Start

Kondisjonstimer

Liker du å få opp pulsen? Da må du teste vårt store utvalg av kondisjonstimer. Se hele utvalget her. Trenger du litt inspirasjon? Få påfyll her.

Dance

Dansetimer

Rist løs på en av våre dansetimer! Tren og ha det gøy samtidig. Se alle dansetimer her. Trenger du litt inspirasjon? Få påfyll her.

Psst! Har du ikke gruppetrening inkludert i ditt medlemskap? Da kan du benytte prøvetimene i din SATS Rewards-konto. De ligger klart - så du kan booke direkte her i appen!

God trening!