Prformance™ er et av våre mest unike gruppetreningsprodukt holdt av erfarne Personlige Trenere i spesialdesignede områder i studio, kalt Prformance™ arenaer. Er du en av dem som elsker å trene i studio, men ikke tør å bevege deg inn i et mer standard gruppetreningsrom, er dette produktet for deg.

Til sammen utgjør de tre P’ene basen for atletisk prestasjon og er kjernen i Prformance™ klassene. De tre P`ene står for Power, Pace og Position.

Power – øk din rå styrke med høy belastning og riktig teknikk.

Pace – ta din utholdenhet til et høyere nivå gjennom enkle høyintensive øvelser.

Position – fokus på god kroppsholdning og bevegelighet.

Vi tilbyr seks ulike Prformance™ klasser med ulike fokusområder og mål;

Prformance™ Hi-Intensity, Prformance™ Strength, Prformance™ Mobility, Prformance™ Gymnastics, Prformance™ Olympic Lifting and Prformance™ Advanced (kun i Sverige).

Ønsker du å svette og forbedre kondisjonen din kan du dra på Prformance™ Hi-Intensity. Vil du bli bedre på teknikk og styrke, er på Prformance™ Strength klassen for deg. Prformance™ Mobility øker din bevegelighet og er noe alle bør prioritere uansett målsetning. Vil du styrke kjernemuskulatur og balanse, eller kanskje lære deg håndstående, test Prformance™ Gymnastic eller øv på løft i Prformance™ Olympic Lifting.

Prformance™ generelt passer for deg som har noe treningserfaring fra tidligere. Er du ny på Prformance™ og/eller gruppetrening anbefaler vi deg å begynne Prformance™ Mobility, Prformance™ Hi-Intensity or Prformance™ Strength. Uansett hva du velger er du alltid velkommen, og våre Personlige Trenere er der for å hjelpe deg.

Prformance™ tilbudet vil variere fra senter til senter.

For å lese mer om våre ulike Prformance™ klasser eller for å booke en klasse – klikk på linkene under:

PRFORMANCE™ GYMNASTICS
PRFORMANCE™ HI-INTENSITY
PRFORMANCE™ MOBILITY
PRFORMANCE™ OLYMPIC LIFTING
PRFORMANCE™ STRENGTH

Om du ikke har gruppetrening inkludert i medlemskapet kan du alltid benytte deg av en kupong i vårt SATS Rewards program. Der har du tilgang til fri test av gruppetimer. Les mer om dine fordeler og finn kuponger i SATS appen.