Corporate Health & Activity

Vi skreddersyr produkt basert på de ansattes hverdag og tilpasset bedriftens behov; - i bedriftens lokaler, utendørs eller på et av våre treningssentre.

Corporate Health & Activity har i mer enn 20 år tilbudt aktiviteter for ansatte i bedrifter i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. De fleste av våre kunder gjennomfører fellesaktiviteter på ukentlig basis gjennom hele året eller for avtalte perioder, kortere kurs, foredrag eller trening opp mot løp/ritt.

Hvem er SATS Corporate Health & Activity?

Teamet består av 4 meget engasjerte medarbeidere som gjennom mange års erfaring fra treningsbransjen brenner for fysiskaktivitet og «helse i hverdagen». Vi vet at det er lite som skal til for at en inaktiv ansatt får store helseforbedringer bare ved å lære seg å ta på seg treningstøy og bevege seg. Vi er svært bevisst på å «ta bort terskler». Alle er velkommen til våre treninger!

Vår avdeling har mer enn 20 års bransjeerfaring med trening ute i bedrifter og brenner for at alle skal klare trene ut fra sitt nivå. Vi hjelper bedrifter med helsesatsinger for både aktive og inaktive og har bidratt til treningsopplegg i bedrifter som har ansatte som har deltatt i eller skal delta i Vasaloppet, Birkebeineren og Holmenkoll-stafetten.

Vi jobber tett med kunden for å skape de beste mulig resultatene; være seg å bedre samhold, høyne kunnskap om helse og trening eller fellesaktiviteter opp mot løp/ritt. Vi jobber mye med kundeprosjekter relatert til forebygging, å få inaktive i gang og andre livsstilsendringer. Intet oppdrag er for stort, intet er for lite!

Våre instruktører:

Våre instruktører er drillet på å jobbe ut mot bedrift, men mange leverer også faste gruppetimer på et av våre mange treningssenter. Bedriften kan stole på at instruktøren «leverer varene» og til enhver tid sørger for å skreddersy for «sin» gruppe. Våre instruktører har kompetanse og utdanning fra bl.a. Norges Idrettshøyskole, Bårdar akademiet, SATS-skolen, ELIXIA Education, samt ulike andre utdanninger innenfor trening. For å legge til rette for den enkelte bedrift sørger vi for kontinuerlig oppfølging og evaluering av våre instruktører, samt faglig påfyll ved kurs og workshops.

Våre produkter:

Wake Up

For påfyll, ekstra energi og for å løsne opp i skuldre, nakke og rygg tilbyr vi Wake Up i kontorlokalene. På kort tid (12 - 20 min) kan du samle mange ansatte på en gang. Uten å svette og skifte til treningstøy!

Fellestreninger

Ønsker du et bra sosialt tiltak som bidrar til bedre helse, samhold og humør blant dine ansatte? Enten hos bedriften, utendørs eller ved leie av sal på et av våre mange treningssentre kan dine ansatte trene sammen i en aktivitet skreddersydd etter behov. For tiden leverer vi mer enn 300 fellestreninger på ukentlig basis. 

Personlig trening

Vi kan tilby Personlig trener på din bedrift. Vi sørger for en løsning som passer for dere og administrerer løsningen, både med booking og fakturering, slik at bedriften selv ikke trenger bruke tid og ressurser på dette. Vi tilbyr ulike Personlig trener-pakker, ikke bare for 1 deltager, men også DUO, dvs. to kolleger kan trene sammen.

Motivasjonspakker

Vi vet hva som skal til for å få ansatte «ut av sofaen» og i aktivitet. Vi kan vi tilby ulike motivasjonspakker, bl.a. Helse-event med ulik varighet, så som lunsjtid, halv dag og hel dag. Helse-event inkluderer Kroppsanalyse-maskinen In Body, hvor våre kompetente Personlige trenere utfører enkle tester og gjennomgår resultater i en-til- en-samtale med ansatte som ønsker teste seg. In Body-analysen gir et meget godt grunnlag for å skape videre motivasjon for å komme i gang med trening og bidra til å individuelt tilpasse treningsprogrammet.

Foredrag, 30 eller 60 min, med temaer dere selv velger ut fra hvilket behov dere har, bl.a. innen motivasjon, kosthold og aktivitet. 

Helseprosjekter/-forebygging

Helseprosjektene er gjerne større prosjekter som går over tid, og defineres i samarbeid mellom kunde og SATS Corporate Health avdeling.

Prosjektene har forskjellige formål ut fra kundens ønsker, behov og rammebetingelse. Vanlig vinklinger er å få inaktive ansatte i gang, livsstilsendringsprosesser, samt fokus på kosthold og vaner.

Et typisk prosjekt begynner og avslutter med tester av diverse omfang for å dokumenter og evaluere. Vi bruker vår store ekspertise på muskler, skjelett, kosthold, trening og helse, men blander også inn andre fagmiljøer om det er nødvendig. SATS holder i prosjektet fra A til Å slik at dere skal slippe å bruke tid på det.

Kontakt oss