Prøv gruppetrening om du vil ha bedre kondisjon

Vil du også ha bedre kondisjon? Trener du i gruppe med andre får du akkurat den motivasjonen og ekstra energien du trenger. SATS har treningsøktene som raskt sørger for at du kommer i bedre form.
SATS
Kategori
Treningstips

Å ha god kondisjon er ikke bare viktig når du må løpe etter bussen eller klare å nå et treningsmål du har satt deg. God kondisjon er spesielt viktig fra et helseperspektiv, og dårlig kondisjon er en stor risikofaktor for å dø for tidlig. Ved å utsette hjertemuskelen for anstrengende aktiviteter regelmessig, trener du opp hjertet og øker sjansene for et langt og sunt liv.

3 fordeler med å ha god kondisjon

1

.

Blodtrykket senkes.

2

.

Du forbrenner mange kalorier mens du trener kondisjon.

3

.

Ved regelmessig kondisjonstrening øker cellenes evne til å ta opp oksygen og produsere energi. Melkesyreterskelen heves også suksessivt.

Tren i gruppe

Hos SATS har vi flere gruppetreningsøkter som passer for deg som vil ha bedre kondisjon. De tre øktene som passer spesielt for kondisjonstrening er Cycling Interval, Indoor Running og Power Step. Trener du disse øktene regelmessig, vil du raskt merke at du kan ta i mer og løpe enda fortere.

Cycling Interval

Høyintensive intervaller på sykkelsetet i ulike lengder og utførelser som garantert utfordrer deg på kondisjon. Cycling Interval finnes i 30-, 45- eller 60-minutters økter.

Indoor Running

Enkelt format for deg som vil trene løping innendørs. Tren kondisjon i gruppe på tredemølle sammen med en instruktør som utfordrer deg til å klare å springe litt lenger og litt fortere.

Power Step

Tren opp kondisjonen ved hjelp av trinn og hopp på et step-trinn. I Power Step trener du også styrke ved hjelp av din egen kroppsvekt og håndvekter.

Tren med eksperthjelp

For deg som virkelig vil utfordre deg selv, tilbyr vi konseptene Build'n Burn og Prformance - to virkelig tøffe klasser. Begge klassene kan kjøpes som tillegg til medlemskapet ditt.

Build'n Burn - 45 minutters høyintensiv trening

Build'n Burn gir deg all treningen du trenger på 45 minutter. Vi trener i små grupper på 16-20 personer der en av våre personlige trenere leder dere gjennom gjennom en høyintensiv intervalløkt med fokus på både styrke og kondisjon.

Nyhet! Nå er Build'n Burn også tilgjengelig i et kortere format på 30 minutter, Build'n Burn Xpress.

Få bedre kondisjon med personlig trener

En personlig trener hjelper deg å komme opp på neste nivå i treningen. Vil du trene intensivt i 25 eller 55 minutter? I gruppe, sammen med en venn eller på egen hånd? Vi har flere ulike PT-pakker for å møte akkurat dine behov.

Har du et annet mål du vil nå? Kanskje gå ned i vekt, bli sterkere eller bli mykere? Vi hjelper deg å lykkes. Her kan du lese mer om treningen som passer akkurat for deg.