Prformance™ Gymnastics

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Utvikle din styrke, koordinasjon og mobilitet gjennom øvelser hentet fra turn. Timen er ledet av erfarne personlige trenere og foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Prformance™ er et treningskonsept utviklet av SATS. Prformance™ Gymnastics er timen som utfordrer og øker din styrke, koordinasjon og mobilitet gjennom øvelser hentet fra turn. Samspillet mellom disse gjør deg i stand til å mestre øvelser du kanskje ikke trodde var mulig.

Gjennomføring

Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging og at du blir sett på ditt nivå. Timen ledes av erfarne personlige trenere som har bakgrunn og erfaring fra gymnastikk. Timen foregår i et dedikert område på senteret som heter Prformance Arena.

Timen starter med en introduksjon av timens fokus etterfulgt av en oppvarming basert på dynamiske øvelser, eksplosive elementer og mobilitet. Deretter følger en spesifikk oppvarming rettet mot dagens øvelser. Timens hoveddel består av en teknikkdel og en styrkedel og timen avsluttes alltid med mobilitetsøvelser. Timen har en varighet på 60 minutter.

Hvem passer timen for?

Prformance™ Gymnastics legger stor vekt på teknikk og på at utøveren kan håndtere utførelsen av øvelsene på riktig måte. Vi anbefaler derfor økten for deg som har gjennomført lignende trening før, eller som har vært gjennom de tre base timene Prformance™ Hi-intensity, Prformance™ Strength og Prformance™ Mobility og føler at du vil opp til et nytt nivå i treningsutviklingen din.

Timen holdes I eget Prformance-område
Varighet 60min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Prformance™ Mobility

Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Prformance™ Strength

Få full uttelling på styrke og muskelvekst med tunge vekter under tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Vi fokuserer på de klassiske grunnøvelsene som knebøy, markløft og ulike push og pull øvelser. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem