Prformance™ Gymnastics

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Prformance™ Gymnastics er bygd opp av både høyintensive og styrkebetonte innslag. De gymnastiske øvelsene gir deg mulighet til å bruke et samspill av styrken, koordinasjonen og bevegeligheten din for å klare øvelser som du ikke tidligere trodde var mulig. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Prformance™ Gymnastics legger også stor vekt på teknikk og på at utøveren kan håndtere utførelsen av øvelsene på riktig måte. Det betyr at vi anbefaler økten for deg som har gjennomført lignende trening før, eller som har vært gjennom de tre grunnøktene Prformance™ Hi-intensity, Prformance™ Strength og Prformance™ Mobility og føler at du vil opp til et nytt nivå i treningsutviklingen din.

Økten pågår i 45 minutter.

*Prformance inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). For å oppgradere medlemskapet ditt, kontakt vår kundeservice eller besøk ditt nærmeste senter.

Relatert trening

Prformance™ Hi-Intensity

Hver økt er unik, og du vet aldri hva som kommer, unntatt at det blir maksimalt pulshevende øvelser som gir deg virkelig høyintensiv trening. Økten utfordrer både styrken og kondisjonen! Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Kompletterende trening

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserer vi på kroppskontroll og dynamisk bevegelighet. Du utfordres i øvelser for dette, og styrker kroppskontrollen for å kunne løfte tyngre i fremtiden. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening