Transformer

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

En skikkelig høyintensiv økt i sirkeltreningsformat som finner sted ute ved «buret» på treningssenteret. Økten er spesielt utviklet for deg som trener på treningssenteret, setter pris på trening i mindre grupper men ikke riktig har funnet din plass i gruppetreningssalen.

Transformer vil ikke bare forandre kroppen din, den vil også gi deg et helt nytt syn på hvor morsom hard og effektiv trening kan være. Økten tilbys i et effektiv 30-minutters format og en hardere 45-minutters variant. Begge øktene foregår ute på gulvet på treningssenteret. Begge variantene avsluttes med en såkalt HIIT, som står for High Intensity Interval Training. 

Relatert trening

Crosstraining

Klar for en skikkelig utfordring? Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser. Øktene er ulike fra gang til gang, siden instruktørene selv kan velge øvelser til hver økt.

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening