Transformer

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Transformer er tøff og høyintensiv sirkeltrening i et dedikert område ute i studio på treningssenteret. Timen foregår i mindre grupper og inneholder ulike øvelser i intervaller. Perfekt for deg som er nysgjerrig på trening i mindre grupper ledet av instruktør eller som allerede trener på timer med høy intensitet. Bli med og bli inspirert og sterk!

Transformer gjør deg sterkere, mer utholdende og atletisk. Vi benytter et funksjonelt område ute i studio på treningssenteret noe som gir stor variasjon i øvelser og utstyrsbruk. Timen er på enten 30 eller 45 minutter.

Gjennomføring

Timen starter med en 5-10 minutters generell oppvarming som forbereder kroppen på treningen og går deretter over i en hoveddel bestående av styrke og kondisjonsøvelser. Samtlige øvelser har høy intensitet og gjøres i intervaller. Transformer foregår i mindre grupper og instruktøren vil kunne gi deg både utfordringer og alternative øvelser når du måtte behøve det.

Hvem passer timen for?

Transformer passer godt for deg som trener på treningssenteret, er nysgjerrig på trening i mindre grupper ledet av instruktør eller som allerede trener på timer med høy intensitet.

Timen holdes I eget område i studio
Varighet 35min / 60min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Crosstraining

Tøff og høyintensiv sirkeltrening med styrke og kondisjonsintervaller, hvor du bytter mellom ulike stasjoner. Velg den timen som passer best for deg, enten 30/45/60 minutter. Timen er perfekt for deg som ønsker både en real utfordring og variasjon i løpet av treningen!

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Yoga for Athletes passer perfekt for deg som ønsker å trene yoga ved siden av annen idrett. Timen hjelper deg til økt kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem