Yin Release

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Yin Release er en svært rolig yogatime og passer for deg som ønsker fokus på mindfullness og pust eller for deg som er ny til yoga. I denne timen vil du bli ledet inn i yin-stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Yin Release er bygget opp basert på Yin Yoga-prinsipper med stillinger som vi holder i 2-5 minutter. Dette er en time hvor vi introduserer de grunnleggende yin-stillingene med variasjon og tilpasning til alle nivåer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Gjennomføring

Yin Release starter gjerne med fokus på å finne ro. Det gjøres samtidig som du vil bli instruert i å finne pusten din og gjennom det roe ned kroppen. I en verden med mange aktiviteter, jevnlige inntrykk og fysisk trening, så vet vi at hvile og restitusjon er viktig. Stillingene gjennom timen gir en mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervesystemet og tankene. Yoga stillingene er rolige, men samtidig dypvirkende for kroppen. Stillingene, pusten og mindfullness gir deg en god arena for hvile og for tilstedeværelse i deg selv. I timer som varer på 75 minutter, så er det de samme antall stillinger som i en 60 minutters klassen, men vi holder stillingene lengre. Alle timer avsluttes med liggende avspenningen.

Hvem passer timen for?

Alle kan gjøre Yin Release. Klassen er rolig med varsomme strekker, det trengs ingen forkunnskaper i yoga eller koordinasjon. Intensiteten i strekkene er det opptil deg å bestemme fra time til time. I denne timen vil sertifiserte Yin Release-instruktører trygt og rolig guide deg fra stilling til stilling, pust for pust.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 60min / 75min
Utstyr

Relatert trening

Yin Yoga

En rolig og stille yoga time som gir deg fleksibilitet og ro i kropp og sinn. Du vil få et verktøy som gir mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterende trening

Yoga Flow

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem