Yin Release

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

En rolig yogatime i stille omgivelser hvor du vil trene fleksibilitet og finne ro i kropp og sinn. Du får mulighet for hvile og avspenning av muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker.

I en Yin Release-time vil du bli guidet inn i stillinger og pust, for å finne ro i kropp og sjel. Timen er basert på Yin Yoga prinsipper. Det er en svært rolig yogaform, med stillinger som blir holdt i 2-5 minutter. Denne formen for yoga er et sterkt verktøy for å finne balanse både fysisk og mentalt. Timen kan for noen tidvis være krevende mentalt i all sin ro og stillhet.

I en hverdag med mange aktiviteter, inntrykk og fysisk trening, så vet vi at hvile og restitusjon er viktig. For å gi deg en mulighet for hvile og avspenning av muskler, bindevev, nervesystem og tanker, har vi laget Yin Release. Yoga stillingene er rolige, men samtidig dyptvirkende for kroppen. Stillingene, pusten og mindfullness gir deg en god arena for hvile og for tilstedeværelse i deg selv.

Yin Yoga ble for alvor oppdaget på åttitallet. Lærer som Paul Grilley, Denise Kaufman, Sarah Powers, Paulie Zink og Bernie Clark var alle foregangspersoner innenfor denne yoga formen. Særlig da Paul Grilley startet å gjøre rene Yin Yoga timer ble dette en yogaform som spredte seg raskt i yoga miljøet.

Alle kan gjøre Yin Release. Klassen er rolig med varsomme strekker og det trengs ingen forkunnskaper i yoga eller koordinasjon. Intensiteten i strekkene er det opptil deg å bestemme fra time til time. I denne klassen vil sertifiserte Yin Release instruktører trygt og rolig guide deg fra stilling til stilling, pust for pust.

Relatert trening

Yin Yoga

En rolig og stille yoga time som gir deg fleksibilitet og ro i kropp og sinn. Du vil få et verktøy som gir mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervessystemet og dine tanker.

Kompletterende trening

Yoga Flow

Book en yogatime som gir deg en god, krevende og trygg introduksjon til dynamisk yoga. Timen gir deg en god trenings-økt med musikk, mye bevegelse i takt med pusten og du blir utfordret av sertifiserte og erfarne yogainstruktører.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening