HiYoga Jivamukti Spiritual Warrior

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Spiritual Warrior er på mange måter en komprimert, men fullverdig variant av en lengre Jivamukti-time. Jivamukti er en fysisk utfordrende og intellektuelt stimulerende praksis som har som formål og fremme spirituell bevissthet. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jivamukti Yoga ble grunnlagt av Sharon Gannon og David Life i New York i 1984. Navnet Jivamukti betyr frigjøring av sjelen i levende live. Jivamukti yoga er ofte kjærlig referert til som yogas «wild child» eller aktivistyoga. Spiritual Warrior er en 60-minutters ledet vinyasa flyt-time med oppløftende musikk, høyt tempo og minimalt med muntlige instruksjoner. Det er en fast sekvens som undervises med svært små variasjoner fra gang til gang. Det er en fordel å ha noe trygghet i utførelsen av stillingene fra før.

Spiritual Warrior er på mange måter en komprimert, men fullverdig variant av en lengre Jivamukti-time. Jivamukti er en fysisk utfordrende og intellektuelt stimulerende praksis som har som formål og fremme spirituell bevissthet.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem