Tren online når du er på reise

Skal du reise bort, på ferie eller med jobb? Ingen grunn til bekymring, du får trent hos SATS gjennom Online Trening om du så er langt utenfor landegrensa.
Julie Hvidsten
Kategori
Treningstips

Hva er Online Trening?

Online Trening er gruppetimer på nett som du har tilgang til via dine sider på satselixia.no. Du finner et stort antall timer med over 80 forskjellige økter, alt fra høyintensive pulstimer til yoga, styrke, fleksibilitet, dans og til og med lek for hele familien.

Online Trening følger med helt kostnadsfritt dersom du har valgt å ha tilgang til gruppetrening i medlemskapet ditt. Hvis ikke kan du enkelt legge det til for bare 50 kr/mnd.

Fordeler med Online Trening

  • Du har tilgang til trening med SATS hvor enn du befinner deg, når som helst på døgnet.

  • Det krever ingenting eller minimalt med utstyr. Kjøp det lille du trenger her eller på et av våre sentre.

  • Øktene er svært effektive, med andre ord perfekte hjemme i stua etter at barna har lagt seg, eller helt supre før du starter dagen på ferie.

Er trening en del av ferie og fridager for deg? Mange synes det er godt å trene i helgen og på fridager, nettopp fordi de har ekstra tid til en treningsøkt. Likevel kan det av og til være deilig å bryte ut av normale treningsrutiner i ferier, og kanskje prioritere trening du normalt ikke gjør ellers.

Du kan for eksempel forbrenne noen kalorier med en høyintensiv Tabata Cardio eller avkobling og behandling av stive muskler og ledd med Vinyasa Flow. Begge disse og mange andre økter kan gjennomføres via konseptet Online Trening.