Outdoor ABSolution

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor ABSolution har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Er du ute etter skikkelig tøff trening av kjernemuskulaturen? Da er ABSolution riktig økt for deg. I løpet av 30 minutter gjennomfører du tidsintervaller med høy intensitet og med nye, spennende øvelser.

I ABSolution fokuserer du bare på å trene kjernemuskulaturen med høy intensitet og innovative øvelser. Du trener i tidsintervaller når du skal gjennomføre så mange repetisjoner som mulig. En sterk kjernemuskulatur hjelper deg ikke bare hvis du vil løfte tyngre på treningssenteret eller løpe fortere – du får også bedre holdning og minimerer risikoen for smerter i rygg og nakke som følge av svak muskulatur.  

Relatert trening

Core

Core er en 30 minutters styrketime med øvelser for kjernemuskulaturen. Du bygger en sterkere mage og korsrygg som gir deg gode forutsetninger for både tung styrketrening og hverdagsaktiviteter. I denne timen bruker du primært egen kroppsvekt og timen passer for alle som ønsker sterkere kjernemuskulatur.

Kompletterende trening

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!