Prformance™ Advanced

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Prformance™ Advanced kombinerer alle Prformance™ timene i en og samme time: Hi-Intensity, Strength, Mobility, Gymnastics og Olympic Lifting. Det er høyt fokus på teknikk og ferdigheter og du vil bli sterkere, raskere, mer bevegelig og øke din kapasitet. Vi anbefaler på det sterkeste at du har deltatt på andre Prformance™ timer før booker denne timen.

Prformance™ er et spesialkonsept som er utviklet av SATS, og Prformance™ Advanced kombinerer alle Prformance™timene; Hi-Intensity, Strength, Mobility, Gymnastics og Olympic Lifting i èn time. Denne timen er utfordrende og holdes i grupper på 16-20 medlemmer, slik at  du får tett oppfølging fra instruktør. Timen ledes av en erfaren personlig trener og gjennomføres i senterets eget Prformance™område.

Prformance™ Advanced starter alltid med en oppvarming før det blir gjort en gjennomgang av timens oppsett. Hoveddelen i timen består av 20-30 min høyintensiv trening av styrke, kondisjon, olympiske løft og gymnastikk.

Utstyret som brukes på Prformance™ Advanced varierer ut i fra hvilket oppsett som er valgt for timen. Det kan være blant annet manualer, kettlebells, ringer, romaskiner, vektstang mm.

Timen passer for deg som tidligere har deltatt på andre Prformance™timer, og som nå er klar for en skikkelig utfordring!

Lokasjon I Prformance™området
Utstyr Ta med et lite håndkle og vannflaske
Varighet 60 min

Relatert trening

Prformance™ Hi-Intensity

Dette er timen som gir deg full uttelling på kondisjon og pusher grensene dine! Få en skikkelig treningsøkt med variert, funksjonell og høyintensiv trening i mindre grupper og med tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. Dette er timen for deg som vil ta kondisjonstreningen til et nytt nivå. Finnes på utvalgte sentere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Prformance™ Mobility

Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer