Prformance™ Advanced

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Prformance™ Advanced kombinerer alle Prformance™ timene i en og samme time: Hi-Intensity, Strength, Mobility, Gymnastics og Olympic Lifting. Det er høyt fokus på teknikk og ferdigheter og du vil bli sterkere, raskere, mer bevegelig og øke din kapasitet. Vi anbefaler på det sterkeste at du har deltatt på andre Prformance™ timer før booker denne timen.

Prformance™ er et spesialkonsept som er utviklet av SATS, og Prformance™ Advanced kombinerer alle Prformance™timene; Hi-Intensity, Strength, Mobility, Gymnastics og Olympic Lifting i èn time. Denne timen er utfordrende og holdes i grupper på 16-20 medlemmer, slik at  du får tett oppfølging fra instruktør. Timen ledes av en erfaren personlig trener og gjennomføres i senterets eget Prformance™område.

Prformance™ Advanced starter alltid med en oppvarming før det blir gjort en gjennomgang av timens oppsett. Hoveddelen i timen består av 20-30 min høyintensiv trening av styrke, kondisjon, olympiske løft og gymnastikk.

Utstyret som brukes på Prformance™ Advanced varierer ut i fra hvilket oppsett som er valgt for timen. Det kan være blant annet manualer, kettlebells, ringer, romaskiner, vektstang mm.

Timen passer for deg som tidligere har deltatt på andre Prformance™timer, og som nå er klar for en skikkelig utfordring!

 

*Prformance™ inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance™ og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). For å oppgradere medlemskapet ditt, kontakt vår kundeservice eller besøk ditt nærmeste senter.

Lokasjon I Prformance™området
Utstyr Ta med et lite håndkle og vannflaske
Varighet 60 min

Relatert trening

Prformance™ Hi-Intensity

Hver økt er unik, og du vet aldri hva som kommer, unntatt at det blir maksimalt pulshevende øvelser som gir deg virkelig høyintensiv trening. Økten utfordrer både styrken og kondisjonen! Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Kompletterende trening

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserer vi på kroppskontroll og dynamisk bevegelighet. Du utfordres i øvelser for dette, og styrker kroppskontrollen for å kunne løfte tyngre i fremtiden. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Våre mest populære gruppetimer


Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem