HiYoga Basic

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

HiYoga Basic er en av våre signaturklasser, designet som en fin introduksjon til dynamisk yoga. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

I denne klassen presenteres stillingene i sine tradisjonelle kategorier: stående, sittende, liggende, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger og enkle opp-ned stillinger. Vi blir godt kjent med solhilsen, som ofte er kjernen i en dynamisk praksis. Underveis utforsker vi måter vi kan modifisere de ulike stillingene på, og hvordan vi kan sette dem sammen i en flyt. Pusten spiller en sentral rolle i all yoga, og spesielt dynamisk yoga. Derfor jobber vi bevisst med å utforske eget pustemønster og lærer pusteteknikker som er nyttige både på og av yogamatten.

Timen innledes og avsluttes med ledet avspenning. HiYoga Basic passer først og fremst for nybegynnere, men også for viderekomne som ønsker lære mer om de elementære teknikkene og grunnleggende prinsippene i den fysiske yogapraksisen.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Hatha Yoga

Hatha er en klassisk yogaform som er tilgjengelig for alle. ’Ha’ betyr sol og ’tha’ betyr måne, og Hatha yoga handler om å finne balansen mellom disse og andre komplimenterende elementer som maskulin/feminin, hard/myk, aktivitet/hvile. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Restorative

Restorative betyr ‘gjenoppbyggende’, og som navnet tilsier handler denne timen om å bygge seg opp, både fysisk og mentalt. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem