HiYoga Flow Arts

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Flow Arts er en fusjon av Ashtanga basert vinyasa yoga, Thai massasje, kampkunst og Zen meditasjon. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Systemet integrerer leddstyrkende elementer av Buddhistisk kung-fu (helbredende kampkunst), flyten og purifikasjonen til Ashtanga Vinyasa (pust-bevegelses-yoga) og den helbredende berøring av tradisjonell Thai terapi (yogamassasje).

Timen øker kroppsbevissthet, styrke og fleksibilitet samt evnen til å bevege seg naturlig dynamisk og mindre rigid. Bevegelser i bølgeform og fokus på en sterk kjernemuskelatur, vil med regelmessig praksis gi deltakerne evnen til å skille mellom indre stabiliserende og ytre mobiliserende muskulatur. Dette blir basen for sikker og trygg bevegelse og stilling. Det hele utføres til en herlig blanding av mantra chants og moderne beats, mens vi danser og har det gøy med yogapraksisen vår!

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Strong

HiYoga Strong er en av våre signaturtimer utviklet for deg som søker ren fysisk utfordring innenfor rammene av yoga, og for deg som ønsker å fordype deg teknisk i noen av de mer avanserte yogastillingene. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Recover

HiYoga Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem