Prformance™

Prformance™ er et unikt treningskonsept hvor du tar ut idrettsutøveren i deg ved å bruke de tre P’ene, Power, Pace og Position.

Power, Pace og Position

Til sammen utgjør de tre P’ene basen for atletisk prestasjon. Treningstimen er skreddersydd for å oppnå de beste fysiske resultatene innenfor de ulike feltene. 

Øvelser og metoder som er brukt kan ligne på crosstraining, men Prformance er enda mer basert på og inspirert av de mest effektive metodene fra idrettsverdenen – først og fremst friidrett, vektløfting og gymnastikk.

Timen tilpasses ditt treningsnivå, så du har effekt uansett om du er nybegynner eller proff.

– Alt er laget for å gjøre deg raskere, sterkere og mer veltrent på en så sikker og tidseffektiv måte som mulig, sier Mats Hellsten, PT Manager Sweden.

Prformance™ Arena

Timene holdes av høyt utdannede og erfarne instruktører på et eget område spesialdesignet for konseptet, kalt Prformance Arena. 

Prformance™

Power – øk din rå styrke med høy belastning og riktig teknikk.
Pace – ta din utholdenhet til et høyere nivå gjennom enkle høyintensive øvelser.
Position – fokus på god kroppsholdning og bevegelighet.

Om du er på jakt etter en gjennomtrent Crossfit-kropp som er både sterk, utholdende og smidig er dette timene for deg!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Prformance™-timer

Prformance™ Gymnastics

Utvikle din styrke, koordinasjon og mobilitet gjennom øvelser hentet fra turn. Timen er ledet av erfarne personlige trenere og foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Prformance™ Hi-Intensity

Dette er timen som gir deg full uttelling på kondisjon og pusher grensene dine! Få en skikkelig treningsøkt med variert, funksjonell og høyintensiv trening i mindre grupper og med tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. Dette er timen for deg som vil ta kondisjonstreningen til et nytt nivå. Finnes på utvalgte sentere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Prformance™ Mobility

Prformance™ Mobility bygger fundamentet for en sterk og atletisk kropp med økt bevegelighet og kroppskontroll. Med denne treningen i bunn minsker du faren for skader eller smerter ved annen type styrketrening. Timen foregår i dedikert Prformance™ område på senteret ledet av erfarne personlige trenere. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Prformance™ Olympic Lifting

Lære eller videreutvikle dine olympiske løft (rykk og støt) i mindre grupper ledet av erfarne personlige trenere. Timen har stort fokus på teknikk for å sikre at du gjør øvelsene trygt og riktig. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Prformance™ Strength

Få full uttelling på styrke og muskelvekst med tunge vekter under tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Vi fokuserer på de klassiske grunnøvelsene som knebøy, markløft og ulike push og pull øvelser. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.