Prformance™

Prformance™ er et unikt treningskonsept hvor du tar ut idrettsutøveren i deg ved å bruke de tre P’ene, Power, Pace og Position.

Power, Pace og Position

Til sammen utgjør de tre P’ene basen for atletisk prestasjon. Treningstimen er skreddersydd for å oppnå de beste fysiske resultatene innenfor de ulike feltene. 

Øvelser og metoder som er brukt kan ligne på crossfit, men Prformance er enda mer basert på og inspirert av de mest effektive metodene fra idrettsverdenen – først og fremst friidrett, vektløfting og gymnastikk.

Timen tilpasses ditt treningsnivå, så du har effekt uansett om du er nybegynner eller proff.

– Alt er laget for å gjøre deg raskere, sterkere og mer veltrent på en så sikker og tidseffektiv måte som mulig, sier Mats Hellsten, PT Manager Sweden.

Prformance™ Arena

Timene holdes av høyt utdannede og erfarne instruktører på et eget område spesialdesignet for konseptet, kalt Prformance Arena. 

Prformance™

Power – øk din rå styrke med høy belastning og riktig teknikk.
Pace – ta din utholdenhet til et høyere nivå gjennom enkle høyintensive øvelser.
Position – fokus på god kroppsholdning og bevegelighet.

Om du er på jakt etter en gjennomtrent crossfit kropp som er både sterk, utholdende og smidig er dette timene for deg!

*Prformance inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). For å oppgradere medlemskapet ditt, kontakt vår kundeservice eller besøk ditt nærmeste senter.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Prformance™-timer

Prformance™ Gymnastics

Prformance™ Gymnastics er bygd opp av både høyintensive og styrkebetonte innslag. De gymnastiske øvelsene gir deg mulighet til å bruke et samspill av styrken, koordinasjonen og bevegeligheten din for å klare øvelser som du ikke tidligere trodde var mulig. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Prformance™ Hi-Intensity

Hver økt er unik, og du vet aldri hva som kommer, unntatt at det blir maksimalt pulshevende øvelser som gir deg virkelig høyintensiv trening. Økten utfordrer både styrken og kondisjonen! Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Prformance™ Mobility

I Prformance™ Mobility fokuserer vi på kroppskontroll og dynamisk bevegelighet. Du utfordres i øvelser for dette, og styrker kroppskontrollen for å kunne løfte tyngre i fremtiden. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Prformance™ Olympic Lifting

Prformance™ Olympic Lifting bygger ikke helt uventet på de olympiske disiplinene rykk og støt. Økten legger også mye fokus på teknikk og på at du som utøver skal kunne håndtere utførelsen av øvelsene på riktig måte. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Prformance™ Strength

Press styrken til det maksimale. Øvelsene i Prformance™ Strength hjelper deg å bli så sterk som mulig. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.