Outdoor Yin Release har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte ved senter. Husk å ta på klær etter vær. For denne timen må egen yogamatte medbringes. En rolig yogatime i stille omgivelser hvor du vil trene fleksibilitet og finne ro i kropp og sinn. Du får mulighet for hvile og avspenning av muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker.

I en Yin Release-time vil du bli guidet inn i stillinger og pust, for å finne ro i kropp og sjel. Timen er basert på Yin Yoga prinsipper. Det er en svært rolig yogaform, med stillinger som blir holdt i 2-5 minutter. Denne formen for yoga er et sterkt verktøy for å finne balanse både fysisk og mentalt. Timen kan for noen tidvis være krevende mentalt i all sin ro og stillhet.

I en hverdag med mange aktiviteter, inntrykk og fysisk trening, så vet vi at hvile og restitusjon er viktig. For å gi deg en mulighet for hvile og avspenning av muskler, bindevev, nervesystem og tanker, har vi laget Yin Release. Yoga stillingene er rolige, men samtidig dyptvirkende for kroppen. Stillingene, pusten og mindfullness gir deg en god arena for hvile og for tilstedeværelse i deg selv.

Yin Yoga ble for alvor oppdaget på åttitallet. Lærer som Paul Grilley, Denise Kaufman, Sarah Powers, Paulie Zink og Bernie Clark var alle foregangspersoner innenfor denne yoga formen. Særlig da Paul Grilley startet å gjøre rene Yin Yoga timer ble dette en yogaform som spredte seg raskt i yoga miljøet.

Alle kan gjøre Yin Release. Klassen er rolig med varsomme strekker og det trengs ingen forkunnskaper i yoga eller koordinasjon. Intensiteten i strekkene er det opptil deg å bestemme fra time til time. I denne klassen vil sertifiserte Yin Release instruktører trygt og rolig guide deg fra stilling til stilling, pust for pust.

 • Kondisjon
  1/4
 • Styrke
  2/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  1/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  0/4