Outdoor Yoga Flow har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte ved senter. Husk å ta på klær etter vær. For denne timen må egen yogamatte medbringes. Book en yogatime som gir deg en god, krevende og trygg introduksjon til dynamisk yoga. Timen gir deg en god trenings-økt med musikk, mye bevegelse i takt med pusten og du blir utfordret av sertifiserte og erfarne yogainstruktører.

Yoga Flow er en yogaklasse som gir deg en god og trygg introduksjon til dynamisk yoga. Det er stor variasjon av yoga stillinger som vil utfordre deg på forskjellige nivå. Det er musikk til timen, mye bevegelse, og sertifisert og erfarne instruktører skaper en yogaopplevelse du bare må prøve.

Yoga Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra det tradisjonelle Vinyasa Yoga systemet. Det betyr at det er bevegelse og flyt i overgangene mellom yogastillingen, synkronisert med pusten din. Timen er en kombinasjon og variasjon av Asthanga Vinyasa Yoga og Vinyasa Yoga.

Denne formen for yoga kom til vesten sent på syttitallet og har vokst siden da. Hvert eneste år reiser tusenvis av yogiser til India for å gjøre yoga og til stedet hvor det er sagt at denne yogaformen startet. Pattabhi Jois er grunnleggeren av Asthanga Vinyasa Yoga som vi kjenner det i dag og det finnes en stor mengde varianter av Vinyasa yoga rundt om i verden i dag. Mange av dem inspirert av nettopp Ashtanga Yoga.

Vi har laget Yoga Flow som en gøy og krevende time, som er med på å gi deg et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus. Dette er en yogaklasse både for deg som er ny til yoga, og for deg som er mer erfaren. Yoga Flow passer for alle.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  3/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  1/4