Outdoor Yoga for Athletes har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte ved senter. Husk å ta på klær etter vær. For denne timen må egen yogamatte medbringes. Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

Tidlig på åttitallet dukket begrepet Power Yoga opp i USA. Beryl Bender Birch, en amerikansk yogalærer, underviste løpere og idrettsutøvere og brukte ord som Yoga for Athletes, stretching for athletes og Power Yoga.

Beryl var blant annet elev av Patthabi Jois, Asthanga Vinyasa Yoga sin grunnlegger, og hadde på dette tidspunktet praktiserte med han i en lengre periode. I tråd med denne yoga-tradisjonen, og for å bringe yoga til våre medlemmer, utarbeidet vi for noen år siden Yoga For Athletes. En yogaform som gir deg økt fleksibilitet og smidighet, og komplementerer annen trening med styrke og mobilitet. Noe som gjør deg bedre i løping, styrketreningen og din daglige trening.

Da Beryl startet å undervise yoga til atleter, så erfarte hun at idrettsutøvere var såpass stive, at stillingene måtte modifiseres og justerer mye. På denne tiden var det ikke så vanlig med yoga, og hun ønsket derfor å gjøre det mer tilgjengelig for alle. Hun startet derfor å bruke navnet Power Yoga, noe som ble svært populært blant treningsglade atleter i Amerika. Hun har også skrevet boken Power Yoga, som i 1999, ble en bestselger i USA.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  2/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  0/4