Våre senior timer

SENIOR STRENGTH

Denne timen er enkel og effektiv styrketrening tilpasset ditt nivå. Fokus på balanse og stabilitet utført i kontrollert tempo til fengende og morsom musikk. Ingen erfaring kreves. Passer for alle.

Les mer om Senior Strength

SENIOR CIRCUIT

God gammeldags sirkeltrening. Her trener du styrke og kondisjon med funksjonelle og varierte øvelser med hyggelige treningsvenninner og -kamerater, og dyktige instruktører som hjelper deg gjøre øvelsene riktig og belaste kroppen på riktig måte.

Les mer om Senior Circuit

SENIOR CYCLING

Hvis en sliter med vonde knær eller hofter er sykkelen en god venn. Belastningen på leddene er minimal og treningseffekten god. På Senior Cycling sykler vi til glad og energigivende musikk, samtidig som vi trener opp kondisjonen.

Les mer om Senior Cycling

SENIOR YOGA

Begynner du å bli stivere i kroppen? Yoga er perfekt trening/ trim for eldre. Ikke bare fordi du trener bevegelighet, styrke og balanse, men et viktig element i yoga er å utvikle evnen til å lytte til kroppen. Og så er det veldig gøy!

Les mer om Senior Yoga

SENIOR PULSE

Dette er klassen for deg som kjenner at pusten begynner å bli litt dårligere. Her får du trent både kondisjon og styrke med enkle bevegelser og effektive øvelser.

Les mer om Senior Pulse

SENIOR ROWING

Roing er fantastisk trening for eldre. Du bruker alle store muskelgrupper, samtidig som du sparer kroppen for støt og vridinger i og med at du sitter ned. Denne klassen finnes kun på SATS Madla i Rogaland, men vi har romaskiner på alle sentrene våre, så du kan jo ta en rotur alene også.

Les mer om Senior Rowing

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem