SATS på Bislett Stadion

Som stolt hovedsponsor til Bislett Games har våre medlemmer fordelen av eksklusivt bruk av Bislett Stadion (bane innendørs og ute) hver morgen mandag-torsdag. Stadion er åpen i tidsrommet 06:30 til 08:00. Gruppetimene starter 06:35.

Tilgang til stadion er kun for SATS medlemmer,

Gruppetimene passer for alle, uansett hvilken løpeform du er i eller målsetning for å delta. Instruktøren tar godt vare på deg om du er nybegynner eller erfaren.

Bislett Runners Interval

• Lange intervaller
• Korte intervaller
Ledet av høyt kvalifiserte løpecoacher. Bislett Running Interval tilbys minimum to ganger i uken og vil variere med korte og lange intervaller med ulikt fokus på utholdenhet, fart og sprint. 

Bislett Runners Technique

Lær å løpe mer effektivt.På denne timen vil du lære å forbedre din løpeteknikk. Vi kommer til å jobbe mot et mer effektivt løpesteg og samtidig forbedre løps økonomien. Dette får du til gjennom enkle, morsomme og effektive øvelser. Du vil få personlige tilbakemeldinger og oppgaver du kan jobbe med for videre progresjon.

Praktisk informasjon

Inngang til Bislett Stadion er fra Sofies gate. Denne inngangen åpnes kl. 06.30-08.00. Ta med medlemskort som vises ved forespørsel. Våre medlemmer kan benytte seg av garderobe, dusj og WC på Bislett Stadion. 

Booking

Løpetimene vises på treningsmenyen til SATS Bislett og bookes på vanlig måte selv om oppmøte er på Bislett Stadion.

Vi sees på Bislett Stadion!

Nyheter