Kom i toppform til sommeren - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Kom i toppform til sommeren

Kom i toppform til sommeren

Vil du komme i god form til sommeren? Her kommer PT-tipsene som gir deg overskudd til alle sommerens aktiviteter – og fikser sommerkroppen på kjøpet.

SATS
SATS
24. mai 2017

1. Tren Build´n Burn og ta en kjapp snarvei til sommerformen. Om du legger til Build´n Burn i ditt medlemskap, får du all treningen du behøver i én økt. Maksimal forbrenning og styrke samt tett oppfølging av profesjonell coach.

2. Indoor Running – løp sammen med oss. Med enkle og effektive kondisjonsintervaller sørger vi for at du gir det lille ekstra i hver eneste økt. Etter noen uker blir det garantert enklere å ta på løpeskoene og ta turen på egen hånd.

3. Sirkeltrening. Det er morsomt, raskt og effektivt. Tren selv eller sammen med en venn. Det er viktig at du har et program du kan følge, spør gjerne om hjelp.

4. Og så maten. Kun to enkle råd om kosthold kan gi store utslag for helsen, og for sommerkroppen. Først og fremst – frukt og grønnsaker bør utgjøre 50 % av tallerkenen ved hvert måltid. Og ikke minst, husk å redusere inntaket av sukker. Til forskjell fra frukt inneholder is, sjokolade og brus svært mange kalorier per gram.

Tren, så orker du å gjøre enda mer av det du ønsker å gjøre. I dag er en perfekt dag å starte!

Er du klar, men fortsatt usikker på hva som passer best for deg? Finn ut mer om alle våre tilbud, tilpasset spesielt i forhold til hva du øsnker å få ut av treningen.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Komme i form | Treningsmotivasjon

Trening

Les mer om Trening →