Bananbrød - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Bananbrød

Det er mange forskjellige varianter av bananbrød. Denne veganske varianten laget med glutenfri melblanding er veldig enkel og nydelig!

SATS
SATS
11. februar 2021

banana_bread_inspo.jpg

INGREDIENSER:

  • 5-6 bananer (jo mer modne bananene er, dess søtere blir brødet)
  • 1 ss eple-eddik
  • 3 dl havregryn (glutenfri)
  • 1 dl glutenfri melblanding
  • 1 dl mandelmel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kanel / kardemomme
  • 1/2 ts vaniljesukker

SLIK GJØR DU:

  1. Skrell og mos bananene med en gaffel og tilsett eple-eddiken i bananpuréen.
  2. Bland sammen de tørre ingrediensene og bland dette så inn i bananpuréen.
  3. Smør en brødform (dersom du bruker en silikonform trengs det ingen smøring) og trykk brødet ned i formen med en skje. Legg banan som topping om ønskelig.
  4. Bak i ovnen på 200° i ca 40 minutter. Kjøl ned før servering.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →