Til sats.no
Bli medlem

Estragonkylling med kamuhvete

Estragonkylling med kamuhvete

Dette er en god og næringsrik middag som er rask å lage, og som passer like godt til hverdags som i helgen.

Kristine Symreng, dietist
Kristine Symreng, dietist
03. oktober 2017

Retten er helt på linje med målet om å redusere kjøttforbruket uten å utelukke kjøtt helt. Den er dessuten full av fiber fra kornet og antioksidanter fra tomatene.

Slik gjør du

1. Tilbered kamuthveten etter oppskriften på pakken.

2. Stek kyllinglårfiletene med skinnet mot stekepannen på middels varme og uten matfett, til skinnet har fått farge og er sprøtt. Snu og stek ytterligere noen minutter til kyllingen er ferdigstekt. Slå av platen og tørk bort overflødig fett med husholdningspapir.

3. Bland fløte, melk, revet limeskall, hakket estragon, salt og pepper i en bolle. Hell blandingen over kyllingen i stekepannen.

4. Del cherrytomater i to og legg i en serveringsskål. Strø over med havsalt.

5. Servering: Legg en kyllingfilet på hver tallerken sammen med kamuthvete og tomatsalat. Hell litt saus over kylling og kamuthvete. God apetitt.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →