Grønnkålchips - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Grønnkålchips

Prøv denne tynne, sprø og grønne chipsen! Grønnkål er den grønnsaken som inneholder mest E-vitamin, en antioksidant som beskytter flerumettede fettsyrer i kroppen.

SATS
SATS
11. juni 2017

Ingredienser för 4 pers

120 g grønnkålblader (ca. 200 g grønnkål med stilker)
3 ss olivenolje
1,5 krm salt
2 ss løkpulver (uten salt)
2 ts hvitløkspulver

Slik gjør du

Sett ovnen på 75 °C. Legg bakepapir på ett stekebrett. Fjern grønnkålbladene fra den grove stilken. Riv grønnkålbladene i mindre biter, og legg dem på platen. Hell over olivenolje, og tilsett krydder. Masser inn olje og krydder slik at det er jevnt fordelt over grønnkålbladene. Sett midt i ovnen i cirka 45 minutter. Server med en gang, eller oppbevar tørt.

Grønnkålchips

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →