Grønnkålchips
Prøv denne tynne, sprø og grønne chipsen! Grønnkål er den grønnsaken som inneholder mest E-vitamin, en antioksidant som beskytter flerumettede fettsyrer i kroppen.
Ingredienser för 4 pers
120 g grønnkålblader (ca. 200 g grønnkål med stilker)
3 ss olivenolje
1,5 krm salt
2 ss løkpulver (uten salt)
2 ts hvitløkspulver
Slik gjør du
Sett ovnen på 75 °C. Legg bakepapir på ett stekebrett. Fjern grønnkålbladene fra den grove stilken. Riv grønnkålbladene i mindre biter, og legg dem på platen. Hell over olivenolje, og tilsett krydder. Masser inn olje og krydder slik at det er jevnt fordelt over grønnkålbladene. Sett midt i ovnen i cirka 45 minutter. Server med en gang, eller oppbevar tørt.
Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!
Bli medlem