Himmelsk sjokoladekake - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Himmelsk sjokoladekake

Hva med en saftig sjokoladekake til helgen – uten gluten og sukker? Her har du oppskriften.

Marie Liane
Marie Liane
08. mai 2017

Dette trenger du

  • 200 g mandelmel og jyttemel (for eks 50/50)
  • 150 gram sukrin eller annen søtning
  • 125 gram smør
  • 1 dl mørk bakekakao eller 1 plate kokesjokolade
  • Stevia-vaniljedråper (valgfritt)
  • 4 egg
  • 3 dl kefir
  • 3 ts vaniljepulver
  • 1 ts bakepulver
  • En klype salt
  • Valnøttkjerner

Slik gjør du

Bland sukker/søtning og egg sammen, tilsett deretter smør og til slutt de tørre ingrediensene. Stekes på 170 grader i ca. 35–40 min.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →