Kikertcurry med kokosmelk - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Kikertcurry med kokosmelk

Kikerter inneholder både proteiner og karbohydrater – passer perfekt etter trening. Rosinene som serveres til, inneholder resveratrol, som er et hett forskningstema. Forskerne undersøker om resveratrol kan motvirke aldring.

SATS
SATS
11. juni 2017

Ingredienser for 4 pers

6 normalstore poteter (450 g)
3 gulrøtter (210 g )
ca. 700 g kikerter (avrent vekt)
500 g kokosmelk
1 ½ ss rapsolje
1 lime
¾ ts salt

Til servering:
1 ½ lime
2 dl rosiner

Slik gjør du

Skrell gulrøttene og potetene. Skjær dem i terninger og fres dem i rapsolje i en støpejernsgryte på middels varme i ca. 3 minutter. Ha i kokosmelk og kikerter og la småkoke på lav varme i ca. 30 minutter. Press i limesaften, og salt.

Server når potetene er myke, sammen med rosiner og limeskiver.

Kikertcurry med kokosmelk og rosiner

 

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →