Kikertcurry med kokosmelk
Kikerter inneholder både proteiner og karbohydrater – passer perfekt etter trening. Rosinene som serveres til, inneholder resveratrol, som er et hett forskningstema. Forskerne undersøker om resveratrol kan motvirke aldring.
Ingredienser for 4 pers
6 normalstore poteter (450 g)
3 gulrøtter (210 g )
ca. 700 g kikerter (avrent vekt)
500 g kokosmelk
1 ½ ss rapsolje
1 lime
¾ ts salt
Til servering:
1 ½ lime
2 dl rosiner
Slik gjør du
Skrell gulrøttene og potetene. Skjær dem i terninger og fres dem i rapsolje i en støpejernsgryte på middels varme i ca. 3 minutter. Ha i kokosmelk og kikerter og la småkoke på lav varme i ca. 30 minutter. Press i limesaften, og salt.
Server når potetene er myke, sammen med rosiner og limeskiver.
Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!
Bli medlem