Kremet limeduftende kylling med fullkornspasta
Med fullkorn får du i deg fiber, mineraler og vitaminer som er viktige for tarmfloraen og dermed immunforsvaret. Dessuten gjør fibrene at nyttige fettsyrer dannes av bakteriene i tarmen.
Ingredienser for 4 pers
650 g kyllingfilet
500 g lett crème fraiche
1 ½ gul paprika
1 ½ rød paprika
420 g fullkornspasta
2 fedd hvitløk
1 lime
2 cm finrevet ingefær
2 krm salt
1 ts rapsolje til steking
Slik gjør du
Kok opp vann og ha i pastaen. Kok som anvist på pakken, men uten salt.¨'
Kyllingfilet: Skjær kyllingfileten i terninger, ca. 2 cm tykke. Riv skallet fra en skylt lime og finriv den skrellede ingefæren. Skrell og press hvitløksfeddene. Varm opp rapsolje i en stekepanne, og ha i hvitløk, lime og ingefær. Fres i ca. 1 minutt og ha i kyllingen. La steke til kyllingen er gjennomstekt.
Ha i crème fraiche og smak til med salt og limesaft. La småkoke.
Skyll paprikaen og fjern kjernene. Skjær i strimler. Ha halvparten av paprikaen i kyllingrøren. Den andre halvparten serveres som salat.
Server limekyllingen med pasta og paprikasalat.
Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!
Bli medlem