Proteinrik tunfisksalat - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Proteinrik tunfisksalat

Proteinrik tunfisksalat

Dette er en smakfull salat full av proteiner og sunt fett. Server gjerne med grovt brød for å få flere karbohydrater hvis du har trent hardt.

Kristine Symreng, dietetiker
Kristine Symreng, dietetiker
21. september 2017

Ingredienser til 2 personer

  • 1 rød paprika
  • 4 asparges
  • 2 egg
  • Ca 50 g salatblanding (eller annen bladsalat)
  • 1 tomat
  • 1/4 agurk
  • 10 kapers
  • 10 oliven
  • 1 boks tunfisk
  • 1 avokado
  • Olivenolje
  • Salt og sort pepper
  • Tørket oregano

Slik gjør du

  1. Skyll paprika og asparges og skjær dem i skriver. Stek dem i olivenolje med salg, pepper og oregano på middels varme i ca. 5–6 minutter.
  2. Kok to egg i ca. 6 minutter.
  3. Skyll salat, tomat og agurk. Skjær dem i mindre biter.
  4. Bland grønnsakene sammen med kapers og oliven, og legg opp på to tallerkener. Topp med tunfisk, avokado og halve egg. Tilsett salt og pepper, og hell litt olivenolje på toppen.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →