Sjokoladetopper med chilinøtter
Fulle av energi, men næringsrike og gode! Inneholder blant annet mandler, som er en av de mest proteinrike «nøttene» vi har. Passer til kaffen eller som dessert. Avhengighetsskapende!
Ingredienser for 13 biter
100 g mørk sjokolade 70 %
1,5 dl valnøtter (60 g)
1 dl mandler (60 g)
¼ frisk rød chili (2 g)
½ ts finrevet frisk ingefær
1 ½ krm finmalt kanel
1 ½ krm finmalt kardemomme
¼ krm salt
Slik gjør du
Smelt sjokoladen i vannbad sammen med finhakket chili, revet ingefær, kanel og kardemomme. Grovhakk mandlene og valnøttene, og bland dem i sjokoladeblandingen. Fordel røren i små former eller på fat, det skal bli 13 sjokoladetopper. Sett sjokoladetoppene i kjøleskapet, og server dem når de er blitt kalde. Kan oppbevares i kjøleskap i flere uker.
Server to sjokoladetopper per porsjon.
Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!
Bli medlem