Smørbrød med tunfisk, avokado og rødløk - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Smørbrød med tunfisk, avokado og rødløk

Tunfisk er en mager og proteinrik fisk med høyt innhold av D-vitamin, som blant annet styrker immunforsvaret og kan forbedre prestasjonsevnen. Det sunne fettet fra avokadoen hjelper kroppen din med å ta opp vitaminet.

SATS
SATS
08. mai 2017

Ingredienser

¼ boks tunfisk i vann (30 g avrent vekt) eller 30 g fersk tunfisk
½ avokado
¼ liten rødløk
3 cherrytomater
1 skive mykt rugbrød
½ krm salt

Slik gjør du

Konservert tunfisk: Mos avokado med en gaffel eller bland med en stavmikser til en jevn konsistens. Skrell og finhakk rødløken. Hell vannet av tunfisken. Rør sammen avokado, rødløk, salt og tunfisk. Server på brød sammen med tomater.

Fersk tunfisk: Salt og stek lett i olje til fisken er gjennomstekt på sidene, men ikke i midten. Skjær rødløken i tynne skiver. Skjær avokadoen i skiver. Server tunfisken på brød med avokado, rødløk og tomater.

Smørbrød med tunfisk, avokado og rødløk

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →