Torsk i italiensk tomatsaus med fetaost og mathavre - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Torsk i italiensk tomatsaus med fetaost og mathavre

Torsk er rik på antioksidanten selen, som beskytter cellene og fremmer immunforsvaret. Mathavre og sukkererter gjør dessuten retten fiberrik.

SATS
SATS
04. mai 2017

Ingredienser for 4 pers

850 g torskefilet
800 g hermetiske hakkede tomater
50 oliven (250 g)
250 fetaost
2 ss rapsolje
3 fedd hvitløk
6 dl mathavre (400 g)
450 g sukkererter

Slik gjør du

Kok opp vann til mathavre og kok som anvist på pakken, men uten salt.

Skrell og press hvitløk. Varm opp olje i en dyp stekepanne. Fres hvitløk noen sekunder i rapsolje. Ha i de hakkede tomatene og la småkoke. Ha i avrente oliven.

Bryt fetaosten i mindre biter og ha dem i tomatsausen. Fjern eventuelle bein fra torskefileten. Ha i fisken og la småkoke i noen minutter. Server med sukkererter og mathavre.

Torsk i italiensk tomatsaus med fetaost og mathavre

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →