Torsk i italiensk tomatsaus med fetaost og mathavre
Torsk er rik på antioksidanten selen, som beskytter cellene og fremmer immunforsvaret. Mathavre og sukkererter gjør dessuten retten fiberrik.
Ingredienser for 4 pers
850 g torskefilet
800 g hermetiske hakkede tomater
50 oliven (250 g)
250 fetaost
2 ss rapsolje
3 fedd hvitløk
6 dl mathavre (400 g)
450 g sukkererter
Slik gjør du
Kok opp vann til mathavre og kok som anvist på pakken, men uten salt.
Skrell og press hvitløk. Varm opp olje i en dyp stekepanne. Fres hvitløk noen sekunder i rapsolje. Ha i de hakkede tomatene og la småkoke. Ha i avrente oliven.
Bryt fetaosten i mindre biter og ha dem i tomatsausen. Fjern eventuelle bein fra torskefileten. Ha i fisken og la småkoke i noen minutter. Server med sukkererter og mathavre.
Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!
Bli medlem