Woket hamburgerrygg med nudler og grønnsaker
Hamburgerrygg er rik på sink, et mineral som kreves til over hundre av kroppsfunksjonene våre. God sinkstatus trengs for å lege sår, og ting tyder på at mineralet kan hjelpe oss mot forkjølelser.
Ingredienser for 4 pers
700 g hamburgerrygg
1,5 pk (350 g) eggnudler
400 g brokkoli
2 paprikaer
2 dl cashewnøtter
1 ss rapsolje
4 ts soyasaus
Slik gjør du
Nudler: Kok som angitt på pakken, uten salt. La renne av.
Wok: Skyll paprika og brokkoli. Strimle paprikaene og del brokkolien i små buketter. Strimle hamburgerryggen fint. Fres hamburgerryggen i rapsolje i en wokpanne eller dypere støpejernspanne. Etter noen minutter, når hamburgerryggen har fått farge, ha i brokkoli og paprika. Fres i noen minutter, ha deretter i kokte nudler, cashewnøtter og soyasaus. Rør om og server.
Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!
Bli medlem