Woket hamburgerrygg med nudler og grønnsaker - SATS
Til sats.no
Bli medlem

Woket hamburgerrygg med nudler og grønnsaker

Hamburgerrygg er rik på sink, et mineral som kreves til over hundre av kroppsfunksjonene våre. God sinkstatus trengs for å lege sår, og ting tyder på at mineralet kan hjelpe oss mot forkjølelser.

SATS
SATS
25. april 2017

Ingredienser for 4 pers

700 g hamburgerrygg
1,5 pk (350 g) eggnudler
400 g brokkoli
2 paprikaer
2 dl cashewnøtter
1 ss rapsolje
4 ts soyasaus

Slik gjør du

Nudler: Kok som angitt på pakken, uten salt. La renne av.

Wok: Skyll paprika og brokkoli. Strimle paprikaene og del brokkolien i små buketter. Strimle hamburgerryggen fint. Fres hamburgerryggen i rapsolje i en wokpanne eller dypere støpejernspanne. Etter noen minutter, når hamburgerryggen har fått farge, ha i brokkoli og paprika. Fres i noen minutter, ha deretter i kokte nudler, cashewnøtter og soyasaus. Rør om og server.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Mat og helse

Les mer om Mat og helse →