Tren når og hvor du vil i sommer

Med Online Trening er våre beste instruktører og timer alltid tilgjengelige. Har du ikke internett? Ta det rolig, her forteller vår instruktør Rebecka hvor enkelt du kan få til en komplett treningsøkt akkurat der du er.
SATS
Kategori
Treningstips

Hvilken Online Trening-økt er din favoritt?

– Jeg tror det er lurt med mangesidig trening og liker mange forskjellige økter, blant annet Barre og Trigger point. En av favorittene mine blant Online Trening, om jeg må velge, er Shape. Der får du i prinsippet all den treningen du trenger i samme økt, det er en av våre basistimer som vi har utviklet til å bli enda bedre.

Shape er en økt med fokus på funksjonell styrketrening, der du trener utholdenhet, bevegelighet, stabilitet og koordinasjon. Det særegne ved økten er en følelse av kontinuerlig flyt, og at man fokuserer mer på bevegelsen enn på å trene individuelle muskler.

Det innebærer at du trener bevegelsesmønstre i stedet for å tenke at "nå trener jeg biceps, nå trener jeg rygg" og så videre. Dermed blir treningen mer leken og du trener alle kroppens funksjoner, som bevegelighet, styrke, balanse, stabilitet og spenst, samtidig.

Shape trener alle de kroppsbevegelsene vi er skapt for å gjøre. Barn er fantastiske eksempler på funksjonell trening der man i tillegg har det gøy underveis. Der har vi voksne litt å lære.

Har du tips til enkle øvelser man kan gjøre over alt?

– Alt du kan gjøre med din egen kroppsvekt som tyngde, er kjempebra: knebøy, utfall og push-ups er klassikere. Er du ute på reise en langhelg, kan du for eksempel finne deg en benk i en park og gjøre armhevninger mot den.

Tar du også med deg et såkalt TRX-bånd, kan du enkelt sette sammen en komplett treningsøkt. TRX er et bånd du kan fest rundt for eksempel et tre og dermed gjøre alt fra roøvelser til push-ups ved hjelp av båndet.