Sjekk oversikten over spennende løp med ulike distanser
Til sats.no
Bli medlem

Finn ditt løp

Finn ditt løp

Mai og juni er høysesong for løp i Norge, og vi har laget en liste over 10 løp med ulike distanser du kan teste. Her er noe for enhver smak – alt fra 5 km til ultraløp og større og mindre arrangementer.

Runar Sæther
Runar Sæther
23. mai 2017

Løpene nedenfor er plukket ut på bakgrunn av at de alle tilbyr ulike distanser, og at de er spredd ut over vårt langstrakte land. De fleste har vi selv også løpt. På Kondis sin terminliste finner du også en oversikt over (nesten) alle løp og løpekaruseller i Norge, og du kan sortere på dato, lengde på løp og i hvilken del av landet du ønsker å løpe.

20 mai, Ecotrail, Oslo

Dette er et fantastisk flott løp i og rundt Oslo med distanser fra 10 til 80 km. På de lengste etappene får man utfordret seg på sti og grus gjennom Nordmarka og langs Lysakerelva, før man avslutter langs fjorden med en sving innom Bygdøy. Alle distansene har målgang ved SALT-prosjektet på Langkaia. NB: Her er det få plasser igjen.

Les også: Den ultimate guiden til kondisjonstrening

20 mai, Sandnesløpet, Sandnes

Dette mosjonsløpet arrangeres for første gang, med mål om å bli et av de største løpene i regionen i løpet av de neste årene. Start og målgang på Sandnes stadion. Her kan du velge mellom 400 m, 5 km, 10 km og halvmaraton.

21 mai, Åsaneløpet, Bergen

Med i underkant av 1000 deltagere på barneløp, 5 km og halvmaraton er dette et flott løpearrangement med stor bredde. Her stiller noen av Bergens beste løpere side om side med mosjonistene.

31 mai, Fornebuløpet, Oslo

Et av Oslos største løpearrangementer som nå er utvidet med enda en distanse – Trippelen. Ikke bare kan du velge mellom 3 km, 5 km eller 10 km, men nå kan du løpe alle tre distansene i flotte omgivelser på Oslos gamle hovedflyplass. I tillegg er det eget 400 m barneløp, og alle distanser har målgang inne på Telenor Arena.

3 juni, Fjellmaraton, Beitostølen

Denne klassikeren arrangeres i år for 38. gang. Maraton og halvmaraton på Valdresflya eller 10 km i terreng – valget er ditt. Her får du en fantastisk naturopplevelse i tillegg til et flott løpearrangement.

3 juni, Spitsbergen Marathon, Svalbard

Med isbjørnvakter langs løypa er nok dette det mest eksotiske forslaget på listen. Løp 10 km, halvmaraton eller maraton på 78 grader nord.

10 juni, Skjærgårdsløpet, Tjøme

Vi beveger oss sørover igjen, til vakre Verdens ende på Tjøme. Her kan du løpe 5 eller 10 km på en blanding av vei, sti og grus.

17 juni, Grimstad Maraton, Grimstad

Barneløp, 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton? Det er bare å velge! Start og målgang på torvet i sørlandsbyen gir en flott atmosfære, i tillegg til utfordrende løyper og vakre omgivelser.

17 juni, Midnight Sun Marathon, Tromsø

Denne dagen kommer hele 6000 løpere fra hele verden for å løpe i den lyse sommernatta. Det arrangeres barneløp, minimaraton, 10 km, halvmaraton og maraton. Løpene går om kvelden, og for de raskeste maraton-/halvmaratonløperne betyr det målgang rundt midnatt.

1 juli, Unionsmarathon, Rømskog

Et veldig sjarmerende løp som ble startet i forbindelse med feiringen av 100-årsjubileet for unionsoppløsningen i 2005. Maraton- og halvmaratonløperne løper på begge sider av grensen, og målgang er ved idylliske Rømsjøen og Kurøen gård. I tillegg til de to lengste distansene arrangeres det barneløp og 10 km.

Sørg for at du alltid er godt forberedet. Vi har gjort det enkelt for deg og samlet mange av  våre treningstilbud for deg som ønsker å få bedre kondisjon.

Se vårt utvalg og sett sammen ditt eget medlemskap!

Bli medlem

Trening

Les mer om Trening →